Фото: УП

Як "Гвардія наступу" штурмує позиції окупантів на Запоріжжі: ефектне відео

Сили оборони проводять наступальні операції на Запорізькому напрямку. Однією з рушійних сил на даному відтинку фронту виступає "Гвардія наступу".

Міністерство внутрішніх справ виклало відео у Facebook, на якому бійці штурмують ворожі позиції. На кадрах видно роботу бригади "Кара-Даг", яка наступає на позиції російських загарбників на Запорізькому напрямку: воїнів супроводжує броньована техніка.

Що таке "Гвардія наступу"

Міністерство внутрішніх справ у лютому розпочало формування штурмових бригад, до яких можуть вступати добровольці. Ці підрозділи будуть націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Фундаментом підрозділів будуть чинні поліцейські, прикордонники та нацгвардійці. "Гвардії наступу" складаються виключно з добровольців.

Нагадаємо, у травні у Нацполіції повідомили, що штурмова бригада Національної поліції "Лють", що входить до "Гвардії наступу", готова до контрнаступальних операцій. Воїни вмотивовані та готові вступити в бій. Готовність бригади на бойовому злагодженні на Дніпропетровщині.

Раніше у МВС розповіли, що буде із бійцями "Гвардії наступу" після війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.07.2023 14:23