Фото: 24 канал

Як Київ відзначатиме цьогоріч День Незалежності: відповідь влади

У Києві цьогоріч не організовуватимуть масових заходів до Дня Незалежності. 24 серпня у столиці відбудуться лише локальні заходи.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко виданню "Київ24".

"Місто не буде проводити масових заходів. Усі заходи будуть локального рівня. Натомість кінцевого варіанту від Офісу президента та Уряду щодо формату державних заходів ще немає. Можливо, як і минулого року це буде виставка техніки. Проте наразі ми ще очікуємо остаточну інформацію", — сказав Бондаренко.

Натомість напередодні Дня Незалежності у Києві відбудуться урочистості біля мерії з нагоди Дня державного прапора.

Ймовірні обстріли 24 серпня

Українців попередили про імовірні масовані ракетні атаки на День Незалежності 24 серпня. Громадян просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. У розвідці попереджають, що це може трапитись на день раніше або пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль.

Рекомендації для людей залишаються незмінними: обов'язково іти в безпечне місце під час тривоги. 

Нагадаємо, у Повітряних силах України оцінили ракетні запаси Росії. Крім того, що ворог володіє ще сотнями одиниць такого типу озброєння, він ще й встигає поповнювати запаси новими ракетами. Кажуть, що російська армія має зараз сотню високоточних далекобійних ракет і продовжує їх виготовляти зі швидкістю 100 ракет у місяць.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 18.08.2023 06:26