Фото: "Укрзалізниця"

Як придбати квитки на популярні залізничні маршрути: лайфхаки від "Укрзалізниці"

У громадян не завжди є можливість вчасно придбати в піковий сезон потрібний квиток на потяг. Причиною цього є високий попит на них. Тому, щоб отримати квитки на популярні маршрути, важливо слідувати кільком порадам. 

Як розповів в ефірі телемарафону керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександр Перцовський, необхідно завантажити офіційний застосунок "Укрзалізниці" та планувати свою подорож заздалегідь. За необхідності можна скористатися сервісом моніторингу, аби система сама придбала квиток одразу, як він з’явиться в продажу.

"Завантажуйте офіційний застосунок "Укрзалізниці". Не треба шукати та сподіватися на якихось перекупів. Друге — якщо ви не знайшли квиток на ту дату, яка потрібна, можна скористатися сервісом моніторингу. Ми його кілька місяців тому тестово запустили, зараз вже працює на повну. У нас десь понад 50 тисяч квитків люди моніторять", — наголосив Перцовський.

За його словами, у такий спосіб можна замовити квиток одразу з автовикупом. Так, навіть вночі, якщо хтось здасть свій квиток, система сама його викупить, але це можливо, якщо людина є першою в черзі на автовикуп. 

"Зараз через пік сезону ми вимушено обмежили, що там можна моніторити паралельно тільки кілька поїздів, а не незліченну кількість. Але це дуже має популярність", — зазначив посадовець.

Водночас у компанії радять у пік сезону планувати свої подорожі заздалегідь. Варто наголосити, що продаж квитків відкривають за 20 діб. Міжнародні напрямки відкривають о 09:00, а внутрішні маршрути — о 08:00. Це необхідно для того, щоби не було зайвого навантаження на систему.

Нагадаємо, 3 липня прес-служба "Укрзалізниці" повідомляла, що компанія змінила час відкриття онлайн-продажів на міжнародні рейси. Це має стабілізувати перевантаження, яке спостерігається в застосунку перевізника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 30.07.2024 03:34