Фото: Генштаб ЗСУ

Як український снайпер знищив групу окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

Російські загарбники зазнають болючих втрат у війні проти України. Ефективно воюють з ворогом снайпери Сил спеціальних операцій, які цілеспрямовано виконують свою роботу на полі бою.

Відповідне відео оприлюднив Третій окремий полк спеціального призначення.

За інформацією військових, під час нічного спостереження на Авдіївському напрямку снайпер Третього окремого полку ССО виявив ворожу групу, яка рухалася у напрямку позицій українських підрозділів.

У підсумку по групі окупантів було відкрито вогонь, унаслідок чого знищено двоє військовослужбовців противника.

Ситуація на фронті

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Так, Сили оборони протягом минулої доби відбили 15 атак східніше Новобахмутівки, Авдіївки та 17 атак біля Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області. 

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де нашими захисниками відбито три атаки.

Нагадаємо, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський заявив, що 2024 рік для Збройних сил України може бути ще складнішим у плані ведення бойових дій.

Водночас, за прогнозами західних експертів, прорив на лінії фронту та контрнаступ Збройних сил України 2024 року є малоймовірними. Аналітики стверджують, що інтенсивні бої на лінії фронту триватимуть. Росія зосередиться на консолідації території, яку вона вже захопила, особливо на Сході України. Багато чого для України залежить від США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.12.2023 20:59