Фото: Офіс президента

"Є рішення": Зеленський провів засідання Ставки на Сумщині

У п'ятницю, 4 жовтня, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача у Сумській області. 

У своєму вечірньому відеозверненні гарант розповів, що головним питанням на засіданні було — захист інфраструктури та енергетики.

"Була доповідь наших військових — Повітряні сили, командування "Схід", також — доповідь міністра енергетики, були представники державних енергокомпаній, керівники всієї вертикалі між урядом і громадами. Є рішення, щоб підтримати регіон, і окремо ще будуть наради щодо енергетики Сумщини, інших наших прикордонних областей. Перед зимою найголовніше — резерв міцності. Були доповіді керівника Служби безпеки України, наших правоохоронців", — наголосив президент.

Крім того, у ході засідання доповідав і головком ЗСУ Олександр Сирський. Він розповів про ситуацію на фронті.

"Доповідь Головкома Сирського щодо фронту — це й Донецькі напрямки, це й Харківщина, це і південь держави, прикордоння, Курщина. Відвідав наших воїнів, які беруть участь у Курській операції, — 82-га бригада. Відзначив державними нагородами. Пишаюся хоробрістю всіх наших хлопців, наших воїнів", — зауважив Зеленський.

Очільник держави додав, що Курська операція — реально стратегічна річ, яка додає мотивації партнерам бути більш рішучими й тиснути на Росію.

Нагадаємо, 4 жовтня президент Володимир Зеленський здійснив візит у Сумську область. Очільник держави відвідав командний пункт 82-ї окремої десантно-штурмової Буковинської бригади, яка виконує бойові завдання в межах операції на Курщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2024 19:05