Володимир Климов. Скріншот із відео. Джерело: оперативне командування "Захід"

За його голову росіяни давали $100 тисяч: один із найвідоміших розвідників України служить у ТЦК

Один з найвідоміших розвідників країни Володимир Климов нарешті показав своє обличчя та розповів, де зараз проходить службу. Раніше він отримав поранення під час звільнення Київщини від окупантів.

Про це повідомила прес-служба оперативного командування "Захід".

Володимир Климов родом із Маріуполя. розпочав служити з 2007 року, потім звільнився. 2014 року мобілізувався та захищав Україну. Зокрема, брав участь у боях за Савур Могилу. З 2015 року служив у 130 розвідувальному батальйоні.

"Має численні поранення. Останнє з них отримав під час звільнення Київщини від ворога. Отримав групу з інвалідності. За його голову росіяни давали 2014 року 100 тисяч доларів, а тепер він служить в ТЦК", — йдеться в повідомленні.

Володимир Климов поновив службу в Збройних силах України 2023 року. Відтоді працює в територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Він розповів, що більшість людей, які служать в ТЦК, мають бойовий досвід і поранення.

Нагадаємо, керівник Кременчуцького районного ТЦК Мирослав Волков розповів, що в Україні продовжили воєнний стан, згідно з яким триває мобілізація військовозобов'язаних. Своєю чергою, територіальні центри комплектування відправляють служити обмежено придатних осіб у тилові військові підрозділи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.02.2024 10:59