Фото: прес-служба ДБР

За службу у терористів колишній правоохоронець сидітиме за ґратами 15 років: деталі від ДБР

Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпро визнав винним колишнього правоохоронця Маріупольського району Донецької області у державній зраді. Після затримання він проведе 15 років за ґратами.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

За даними слідства, зрадник під час повномасштабного вторгнення Росії на територію України підтримав загарбників й влаштувався до них на службу у фейкове "Міністерство внутрішніх справ".

"Колишній правоохоронець передавав окупантам наявні в нього дані про чинних працівників поліції та особисто ідентифікував їх на блокпостах, коли ті намагалися виїхати на підконтрольну Україні територію. Деяких правоохоронців окупанти за наведенням обвинуваченого затримували", — зазначили у ДБР.

зрадник з Маріуполя

Фото: прес-служба ДБР

Суд визнав винним колишнього правоохоронця у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України) й призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Нагадаємо, ДБР завершило досудове розслідування щодо колишньої ревізора-інспектора одного з відділів Державної податкової служби в Донецькій області. Жінка після захоплення Маріуполя працювала на окупантів та відбирала у місцевих підприємців гроші.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2023 02:29