Фото: поліції Закарпатської області

Загинула жінка та дворічна дитина: на Закарпатті п'яний водій скоїв масштабну ДТП

У суботу, 5 серпня, близько 19:40 у селі Велика Копаня, що на Берегівщині, сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинула жінка та дворічна дитина. 

Про це повідомила прес-служба поліції Закарпатської області.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Mercedes Benz" здійснив наїзд на двох пішоходів — 33-річну жінку з восьмирічною дитиною, які рухалися по узбіччю дороги в попутному напрямку. 

Після цього водій допустив зіткнення з автомобілем марки "Volkswagen Golf", що знаходився праворуч на узбіччі. В останній автівці перебувала молода сім’я — 21-річний водій, його 20-річна дружина та їхній дворічний син.

"Внаслідок цієї аварії з місця події було госпіталізовано всіх п’ятьох потерпілих. Однак від отриманих травм у лікарні померла 33-річна жінка-пішохід та дворічна дитина, яка перебувала в автівці. Восьмирічну дівчинку та 21-річного водія "Volkswagen Golf" рятують медики в реанімаційному відділенні, 20-річна жінка поміщена на лікування до травматології", — йдеться у повідомленні.

Крім того, поліцейські встановили, що винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що призвело до загибелі кількох людей", — йдеться у повідомленні.

Затриманому загрожує від семи до 12 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, 30 липня на автодорозі між селами Проні та Стасі Полтавського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Правоохоронці встановили, що автобус РУТА зіткнувся з автомобілем Volkswagen Tiguan. Внаслідок ДТП на місці події загинув 40-річний водій легковика та 56-річна пасажирка маршрутного автобуса. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.08.2023 14:59