Фото: Pexels

Загроза балістики та дронів: у Києві та низці областей лунають сирени

У ніч на 14 серпня у Києві та частині областей оголосили повітряну тривогу. Вона пов'язана із загрозою застосування ворогом балістичних ракет та ударних дронів камікадзе.

Про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України у Telegram.

Так, для Одещини існує загроза обстрілу БпЛА з боку Росії. Водночас для східних та північних областей є небезпека застосування окупантами балістичних ракет.

Станом на 01:11 мапа повітряних тривог має такий вигляд:

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

За інформацією ОК "Південь", попередньо відомо про чотири групи ударних БпЛА: три — у напрямку Одеси, одна — у напрямку Південного.

Зазначимо, що пізно ввечері 13 серпня Україною вже ширилася повітряна тривога через активність стратегічного бомбардувальника Ту-22м3 в акваторії Азовського моря.

Нагадаємо, 13 серпня рашисти увесь день обстрілювали Херсонщину, внаслідок чого семеро людей загинули та дев'ятеро отримали поранення. Наймолодшій жертві окупантів — маленькій Софійці — було усього 23 дні від народження: ворожі обстріли вбили також її 12-річного братика та маму з татом. Зокрема, росіяни у неділю обстріляли Херсон, Велетенське, Золоту Балку, Станіслав, Комишувату та Широку Балку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.08.2023 01:11