Фото: прес-служба УАФ

Залишать Україну поза Євро-2024: у Румунії визнали, що готують "договірняк" зі словаками

Колишній гравець збірної Румунії Денуц Лупу розповів про шанси його земляків на вихід до 1/8 фіналу фінального турніру Євро-2024 у Німеччині. Він впевнений, що румунські гравці "порозуміються" зі словаками та завершать матч 26 червня внічию, яка дозволить обом командам вийти з групи.

Про це Денуц Лупу розповів в інтерв'ю порталу Antena Sport.

Для того, щоб вийти з групи, Румунії потрібно хоча б одне очко у грі зі Словаччиною. Аналогічно, їхні суперники в середу також кваліфікуються у плей-оф з нічийним результатом. Таким чином, колишній гравець збірної Румунії вважає, що його команда вийде до 1/8 фіналу фінального турніру "пліч-о-пліч" зі Словаччиною.

"Ми пройдемо кваліфікацію, зіграємо внічию зі Словаччиною. Так влаштовано, було б прикро, якби ми обоє не пішли. Навіщо ризикувати? Було б прикро! На цьому рівні гравці дуже добре ладнають! Навіщо ризикувати? Навіщо потрапляти в аварію?" — сказав Денуц Лупу.

Як відомо, збірна України у другому турі вирвала першу перемогу на Євро-2024: з рахунком 2:1 обіграла Словаччину. Автором першого забитого м'яча "синьо-жовтих" на турнірі став Микола Шапаренко, а Роман Яремчук забив вирішальний гол матчу.

Збірна України проведе матч третього туру на Євро-2024 в середу, 26 червня, де зустрінеться з Бельгією. Турнірна таблиця групи, де виступають "синьо-жовті", має такий вигляд, усі команди наразі набрали по три очки:

Ситуація в групі E на Євро-2024

Скріншот з сайту UEFA

Нагадаємо, що головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав свій коментар за підсумками поєдинку Євро-2024 проти команди Словаччини. Ця гра завершилася вольовою перемогою української команди з рахунком 2:1.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.06.2024 18:31