Українські футболісти після гола Романа Яремчука. Джерело: Українська асоціація футболу

Гол українського футболіста претендує на звання найкращого у другому турі Євро-2024 (фото, відео)

Вирішальний м’яч, забитий нападником збірної України Романом Яремчуком у ворота Словаччини (2:1), претендує на звання найкращого гола другого туру групового раунду Євро-2024.

Про це повідомив сайт Української асоціації футболу.

Гол українського футболіста відзначили насамперед за елегантність виконання.

Зокрема, BBC те, як Роман Яремчук зупинив м'яч перед голом словакам, визнали витвором мистецтва. І навіть перетворили це на картину. Її назвали "Дотик" (The Touch). При цьому наголосили, що автор мистецького шедевра — українець Роман Яремчук.

Дію українського футболіста назвали шедевром

Джерело: BBC

Конкурентами нашого хлопця виступають Джердан Шачірі (Швейцарія), Гернот Траунер (Австрія) та Мортен Юлльман (Данія).

Проголосувати можна за цим посиланням.

Як відомо, збірна України у другому турі вирвала першу перемогу на Євро-2024: з рахунком 2:1 обіграла Словаччину. Автором першого забитого м'яча "синьо-жовтих" на турнірі став Микола Шапаренко, а Роман Яремчук забив вирішальний гол матчу.

Збірна України проведе матч третього туру на Євро-2024 в середу, 26 червня, де зустрінеться з Бельгією. Турнірна таблиця групи, де виступають "синьо-жовті", має такий вигляд, усі команди наразі набрали по три очки:

Турнірна таблиця групи Е

Джерело: УЄФА

Нагадаємо, що головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав свій коментар за підсумками поєдинку Євро-2024 проти команди Словаччини. Ця гра завершилася вольовою перемогою української команди з рахунком 2:1.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.06.2024 15:59