Фото: МВС

Збиття нацгвардійців на блокпосту у Києві: водію повідомили про підозру

Водієві, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду на блокпосту у Києві в ніч на 25 липня, повідомили про підозру. Відомо, що внаслідок аварії загинув один військовослужбовець Національної гвардії, ще двоє травмувалися.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Попередньо правоохоронці встановили, що 23-річний керманич на великій швидкості скоїв наїзд на двох військовослужбовців, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані автівки, в одній з яких знаходився військовий територіального центру комплектування.

Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Ще одному постраждалому військовому надали допомогу на місці.

Нагадаємо, 17 липня Печерський райсуд Києва продовжив запобіжний захід судді Олексію Тандиру, якого підозрюють у ДТП, в якій загинув нацгвардієць. Він буде під арештом без визначення застави до 26 серпня — саме у той день завершується термін досудового розслідування справи про дорожньо-транспортну пригоду.

Суддя скоїв ДТП у стані алкогольного сп'яніння. Також він рухався зі швидкістю 100 км/годину. Таким є висновок судово-психологічної експертизи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.07.2023 17:15