Фото: МВС

ДТП на блокпосту у Києві: нові деталі трагедії

Вночі 25 липня на блокпосту Києва водій легковика збив на смерть солдата Нацгвардії. Також внаслідок аварії травмувалися ще двоє військовослужбовців.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Попередньо правоохоронці встановили, що 23-річний керманич на великій швидкості скоїв наїзд на двох військовослужбовців Національної Гвардії України, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані автівки, в одній з яких знаходився військовий територіального центру комплектування.

Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Ще одному постраждалому військовому надали допомогу на місці.

"У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють всі обставини та причини цієї трагічної події", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 липня у дорожньо-транспортній пригоді загинув військовий капелан Марк Купчененко. 27-річний чоловік потрапив в аварію, коли їхав на похорон капітана Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.07.2023 11:10