Фото: росЗМІ

Здетонував вибуховий пристрій: у російському Нижньому Тагілі на залізниці прогриміла "бавовна"

У Свердловській області Російської Федерації на залізниці в Нижньому Тагілі прогримів вибух. Інцидент стався на великому промисловому центрі.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на очевидців та власні джерела. За попередніми даними, вибух стався на залізничних коліях у Нижньому Тагілі — поруч зі станцією Сан-Донато "неподалік від нафтобази".

"Попередньо, здетонував вибуховий пристрій", — йдеться у повідомленні росЗМІ.

Там також повідомили, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Своєю чергою журналісти зазначають, що поруч із місцем вибуху був виявлений ще один вибуховий пристрій.

Вибух у Нижньому Тагілі: що відомо

За інформацією журналістів, вибуховий пристрій вранці було закріплено на одній із цистерн. Зокрема, як повідомляють очевидці, першими вибух почули співробітники воєнізованої охорони, які стежили за вагонами з металом неподалік.

Варто відзначити, що місцеві пабліки уже повідомляють про затримку поїздів і порушення роботи залізничного транспорту в Нижньому Тагілі. Наразі офіційних коментарів від російської влади немає.

Раніше повідомлялось, що 4 січня ввечері в різних містах окупованого Криму місцеві мешканці чули звуки вибухів. Зокрема, про небезпеку інформували в Саках, Новофедорівці, Євпаторії.

Також українські сили провели успішну атаку на позиції російських військ в окупованому Севастополі. Зокрема, вони уразили командний пункт у Криму. Інформацію про це підтвердило Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Своєю чергою командувач Повітряних сил України Микола Олещук теж написав "привіт окупантам у Криму" та подякував пілотам за "бездоганну бойову роботу". Більше деталей він не повідомляв. До цього Telegram-канал "Кримський вітер" оголосив про "приліт" у військову частину російської протиповітряної оборони.

Окупаційна влада назвала цю атаку на Крим "наймасованішою" за останній час. Деякі джерела повідомляли про понад десять вибухів у Севастополі. У міноборони Росії стверджували, що над півостровом збили десять українських ракет.

Нагадаємо, що речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував це так: українські військові продовжують виконувати свою роботу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 08.01.2024 16:31