Володимир Зеленський на прес-конференції 19 грудня 2023 року. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Зеленський розповів, якими вчинками своїх дітей та дружини пишається найбільше

Родина президента України Володимира Зеленського, як багато інших сімей, зіштовхнулася з викликами війни. Втім, попри все, вони разом і в цьому велика цінність сьогодення. 

Про це глава держави розповів під час прес-конфренції 19 грудня.

"Ми, як і кожна родина в Україні. Усі виклики нам зрозумілі. Є можливість бути разом сьогодні, бути в Україні. Навіть якщо в різних локаціях — це все одно бути разом" — підкреслив глава держави й додав, що "не засуджує тих, хто виїхав та дуже поважає жінок, які залишаються в Україні".

Він наголосив, що його дружина Олена Зеленська підтримує його і при цьому сама багато працює.

"Вона допомагає як може…Я дуже пишаюся її роботою", — заявив президент. Він додав, що перша леді України опікується Всеукраїнською програмою ментального здоров’я, а також є ініціаторкою реформи шкільного харчування.

"Мій син ходить то в школу, то онлайн, як і всі хлопці та дівчата. Донька моя в університеті. Я радий, що вони тут. Мені дуже приємно", — поділився Зеленський.

Нагадаємо, на прес-конференції 19 грудня Зеленський озвучив дві умови, за яких багато українців повернеться з-за кордону. На його думку, значна частина українських біженців повернеться на Батьківщину з-за кордону, коли в Україні посилиться система протиповітряної оборони. Також визначальним фактором стане зменшення надання їм підтримки закордонними урядами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.12.2023 11:21