Фото: прес-служба президента України

Зеленський анонсував чергові санкції від РНБО

Влада продовжує боротися з тими, хто в Україні працював на РФ. Невдовзі, ймовірно, будуть нові кроки РНБО в цьому напрямку.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

Гарант зазначив, що впродовж дня 11 лютого він провів декілька нарад із представниками сектору оборони та правоохоронних органів. Усі зустрічі були присвячені державним інституціям України. Зокрема — посилення та захист від будь-яких спроб зменшити їхні дієздатність та ефективність.

"Це стосується різних напрямів: і кадрової політики, і взаємодії між державними інституціями, і чистоти того, як працюють державні структури", — розповів президент.

За словами Зеленського, СБУ, ДБР і Офіс Генпрокурора вже мають значні результати у захисті України від тих, хто працював на державу-агресора.

"Будуть і відповідні кроки РНБО, що продовжують нашу лінію захисту держави", — заявив гарант.

Окрім цього, у своєму зверненні президент подякував усім правоохоронцям та працівникам сектору оборони й безпеки, які зміцнюють державу своєю роботою.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський розповів, що Україна зможе стати повноцінним членом Європейського Союзу через два роки. А от до НАТО наша країна зможе доєднатися вже після перемоги над російськими загарбниками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.02.2023 18:10