Фото: Офіс президента

Зеленський анонсував новий формат Ставки

У п'ятницю, 25 жовтня, президент Володимир Зеленський провів нараду з вищим військовим та політичним керівництвом та доручив розробити формат технологічної Ставки верховного головнокомандувача.

У своєму Telegram-каналі гарант розповів, що найпріоритетнішим напрямком нового формат Ставки будуть дрони.

За словами очільника держави на нараді були присутні: військові, розвідка, секретар РНБО Олександр Литвиненко, урядовці, представники Офісу президента. 

"Ключові питання — про те, що зараз поки обмежує можливості України, і як їх можна вирішити. Плануємо залучити громадянське суспільство до роботи над внутрішнім Планом перемоги. Доручив зробити формат технологічної Ставки. Найбільший пріоритет — це дрони, звісно. У тому числі дрони, які можуть збивати "шахеди" та інші ударні безпілотники", — наголосив Зеленський.

Він також зазначив, що доручив ГУР разом із СБУ особливо зайнятись питаннями щодо визволення з російського полону цивільних осіб, адже "зараз по цьому результати недостатні". 

"Опрацювали також і питання деяких законодавчих змін, які потрібні. А також санкційної політики. Нашої дипломатії. За кілька тижнів заслухаю результати", — додав гарант.

Нагадаємо, 24 жовтня президент Володимир Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача. На засіданні гарант підтвердив розробку внутрішнього Плану посилення України, який охоплює оборону, економіку та соціальну політику.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.10.2024 20:59