Фото: Офіс президента України

Зеленський: Мобілізація всіх зусиль — єдиний спосіб захистити Україну

Мобілізація є не лише питанням призову нових військових на фронт. Весь світ має мобілізувати зусилля задля перемоги України над країною-терористом.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю The Economist.

За словами Зеленського, така мобілізація українського суспільства та всього світу, яка була на початку повномасштабної війни, сьогодні відсутня. І цю ситуацію треба змінювати.

"Мобілізація це не лише питання солдатів, які вирушають на фронт. Це стосується всіх нас. Це мобілізація всіх зусиль. Це єдиний спосіб захистити нашу державу та звільнити нашу землю від окупації. Давайте будемо чесними, ми перемкнулися на внутрішню політику", зазначив голова держави.

Він додав, що якщо фокус на внутрішній політиці продовжиться, то потрібно буде "призначати вибори, змінювати закони та Конституцію".

Також Зеленський висловив переконання, що Україна не може відмовитися від свого плану перемогти Росію.

"Найважливіша професія, якою може займатися українець на цей час це бути в Україні… А для наших західних партнерів це бути з Україною… Якщо немає сил то йди геть. Ми не відступимо", сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський прокоментував обговорення у деяких країнах світу щодо можливого настання часу для початку перемовин із Росією та диктатором Володимиром Путіним з приводу врегулювання війни. Він вважає, що це не може бути моментом дискусії й натякнув, що проявлення слабкості спонукатиме російського терориста до поширення агресії на інші країни, зокрема Європи, до чого варто бути готовими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 12:07