Фото: Офіс президента України

Зеленський наступного тижня може відвідати Швейцарію та форум у Давосі, — ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський наступного тижня може взяти участь у міжнародному форумі в Давосі та відвідати столицю Швейцарії, місто Берн.

Як інформує видання Tages-Anzeiger, тривалість візиту українського лідера до Швейцарії може становити не менше двох днів.

У Давосі Зеленський, ймовірно, виступить перед представниками інших країн. Кілька незалежних джерел видання, які ознайомлені з планами візиту, вказують на 15 січня як вірогідну дату поїздки.

За даними журналістів, президент України може зустрітися з федеральним президентом, главою МЗС та міністром оборони. Водночас наголошується, що запланований візит Зеленського залишатиметься непідтвердженим до останнього моменту. Він також залежатиме від воєнної ситуації, тому остаточне рішення все ще не ухвалено.

Нагадаємо, що наступна зустріч радників з національної безпеки та політичних радників лідерів країн щодо реалізації української формули світу відбудеться у Давосі у січні 2024 року. Очільник Офісу президента Андрій Єрмак запросив на цей захід державного секретаря Святого Престолу Ватикану кардинала П'єтро Пароліном, а також низку радників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.01.2024 04:04