Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

Зеленський обговорив з Байденом ситуацію на фронті

Президент Володимир Зеленський 17 лютого провів телефонну розмову із президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом.

У своєму Telegram-каналі український гарант розповів, що обговорив зі своїм американським колегою ситуацію на полі бою в Україні.

"Я радий, що можу розраховувати на повну підтримку американського Президента. Віримо й у мудре рішення Конгресу США", — зазначив Зеленський.

Очільник держави наголосив, що підтримка України — це підтримка демократії та свободи, відтак "ми повинні разом захистити ці цінності".

"Домовилися підтримувати контакт у звʼязку з наближенням 2-х роковин початку повномасштабного вторгнення", — додав Зеленський.

Зауважимо, президент Володимир Зеленський сьогодні також провів зустріч із віце-президенткою Сполучених Штатів Америки Камалою Гарріс у межах Мюнхенської конференції з питань безпеки. Головними темами розмови були безпека та стійкість. Зокрема, Зеленський подякував за життєво важливу підтримку й лідерство США, які допомогли нашій державі вистояти проти російських ударів.

Нагадаємо, 17 лютого український гарант виступив на Мюнхенській конференції. У своїй промові Зеленський наголосив, що світова спільнота повинна визначити, яким чином повернути звичний порядок, який заснований на правилах. Для цього необхідно позбавити Путіна можливості маніпулювати всіма на планеті.

Також 17 лютого під час брифінгу з канцлером Німеччини Олафом Шольцом Зеленський зазначав, що Путіну байдуже, хто загине. Він готовий і надалі жертвувати різними людьми, аби тільки зберегти свої позиції та задовольнити власні амбіції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.02.2024 21:21