Володимир Зеленський на нараді в Одеській області. Джерело: president.gov.ua

Зеленський під час візиту на Одещину провів нараду щодо ліквідації наслідків негоди (відео)

Перебуваючи з робочим візитом на Одещині, президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо ліквідації наслідків негоди. Він доручив прискорити відновлення електропостачання в шести областях України, які найбільше постраждали.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своїх соціальних мережах.

"Нарада щодо ліквідації наслідків негоди в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Київській, Полтавській і Черкаській областях. Рятувальники, комунальники, поліціянти та нацгвардійці — усі прилучилися до ліквідації. Надано допомогу водіям і пасажирам автомобілів, які застрягли на дорогах", — зазначив він.

За словами українського президента, зараз триває ремонт котельні в Одесі. Місцева обласна військова адміністрація допоможе місту розв’язати пов’язані з цим проблеми.

"Доручив прискорити роботи з відновлення електропостачання та збільшити кількість ремонтних бригад і техніки. Дякую всім, хто працює заради України й українців!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що в середу, 29 листопада, в Харкові вирує негода. Сильний вітер зриває дахи з будинків, валить дерева та завдає інших збитків громадянам. У мережі місцеві Telegram-канали поширили відео, як вітер зірвав дах одного з будинків у Харкові, і він упав на проїжджу частину. Також через шквали комунальники приспустили державний прапор.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 29.11.2023 14:32