Скріншот з відео

Зеленський показав корвет "Іван Мазепа", який у Туреччині будують для України (відео)

У п'ятницю, 8 березня, президент України Володимир Зеленський під час візиту до Туреччини відвідав корвет "Іван Мазепа", який будується для України.

Про це гарант повідомив на своїй сторінці у Telegram. Також він опублікував відео з місця події.

"Візит у Туреччину. Стамбул. Верфі, де будують корвети для наших Військово-морських сил. Ознайомився зі ступенем готовності та оснащенням корвета "Іван Мазепа", — заявив президент.

Зеленський поспілкувався з військовослужбовцями ВМС України та подякував їм за службу.

"Дякую за службу. Додаємо сили нашій державі", — наголосив глава української держави.

Скріншот з відео

Скріншот з відео

Також президент України познайомився з перебігом будівництва другого нашого корвета класу Ada та присвоїв йому ім’я гетьмана Івана Виговського.

"Дякую за партнерство президенту Турецької Республіки та всім оборонним компаніям Туреччини й України, які разом працюють заради того, щоб мир став ближчим і був надійним", — додав Зеленський.

Нагадаємо, 8 березня президент України Володимир Зеленський, прибув до Туреччини. Ввечері гарант зустрінеться із лідером турецької держави Реджепом Таїпом Ердоганом.

Востаннє президент української держави приїздив до Туреччини 7 липня 2023 року. Ердоган приймав Зеленського в особняку Вахдеттіна. Тоді між країнами було підписано меморандум про взаєморозуміння щодо "Співробітництва у сфері стратегічних галузей промисловості".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.03.2024 18:13