Фото: скріншот з відео

Зеленський повідомив, скільки дітей вдалось повернути з РФ в Україну

Україна намагається якнайшвидше повернути дітей на рідну землю. Влада докладає усіх зусиль заради цієї мети.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у Telegram.

Глава держави зазначив, що під час відкриття Центру захисту прав дитини, який протидіятиме злочинам Росії проти українських дітей, ознайомився з планом дій Bring Kids Back UA. Ця подія присвячена Міжнародному дню захисту дітей, який у всьому світі відзначають 1 червня.

"Українська влада, закордонні уряди та міжнародні організації об’єднують свої зусилля заради повернення на батьківщину всіх маленьких громадян України", — сказав він.

Президент наголосив, що перший крок зроблено: 371 дитина вже вдома в Україні.

"Хочеться повернути всіх, і, напевне, головний сенс — у назві програми: Bring Kids Back UA. Я нам відверто бажаю повернути всіх дітей додому, в Україну, і повністю підтримую цю програму. Дякую всім, хто допомагає Україні на цьому шляху", — додав Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор Володимир Путін має намір захопити територію Білорусі. А от кінцевою метою диктатора є відновлення Радянського Союзу.

Також президент України заявляв, що не має бажання говорити з російським диктатором Володимиром Путіним. Так буде доти, доки він не виведе всі російські війська з території України.

Раніше повідомлялося, що російський диктатор Володимир Путін не захоче вести переговори у відповідь на успішний контрнаступ ЗСУ. Кремль не планує змінювати свої стратегічні цілі в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2023 09:37