Фото: Офіс президента

Яку країну надумав захопити Путін після України: Зеленський розповів про плани диктатора

Президент Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор Володимир Путін має намір захопити територію Білорусі. А от кінцевою метою диктатора є відновлення Радянського Союзу.

Про це гарант заявив в інтерв'ю Chosun.

"Відновлення Радянського Союзу. Це мета його життя. Оскільки домогтися цього дипломатичним шляхом неможливо, він випробував всі види загроз і перетворення енергії на зброю. Зрештою це не вдалося. Потім він вирішив стати відкритим агресором", — пояснив мотиви Путіна Володимир Зеленський.

Очільник держави наголосив, що наразі головне бажання Путіна — воювати та знищувати українців.

"Путін не хоче нічого іншого, окрім як захопити Україну силою, знищити українську ідентичність, знищити українство за допомогою війни. Наступна мета Путіна — Білорусь. Він металургійно пожирає Білорусь. Очевидно, що сьогоднішній Путін  це зовсім інша людина, ніж та, яку ми бачили раніше. Важко говорити з Путіним до того, як він виведе всі свої війська з території України",  зауважив Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявляв, що не має бажання говорити з російським диктатором Володимиром Путіним. Так буде доти, доки він не виведе всі російські війська з території України.

Також раніше повідомлялося, що російський диктатор Володимир Путін не захоче вести переговори у відповідь на успішний контрнаступ ЗСУ. Кремль не планує змінювати свої стратегічні цілі в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.05.2023 21:55