Фото: ua.krymr.com

"Йому немає що сказати": Зеленський оцінив ймовірність перемовин із Путіним

Президент України Володимир Зеленський не має бажання говорити з російським диктатором Володимиром Путіним. Так буде доти, доки він не виведе всі російські війська з території України.

Про це Зеленський сказав в інтерв'ю корейському виданню Chosun Ilbo.

Український президент зауважив, що Путін майже два роки уникав навіть телефонної розмови.

"Є лише одна причина — йому нема що сказати. Правда з нами, і йому нічого сказати перед нею. Путін чітко усвідомлює, що його наполягання на силовому захопленні України безперечні. То про що ти можеш зі мною говорити?" — сказав Зеленський.

Глава держави переконаний, що основна мета Володимира Путіна — захоплення України війною і знищення української нації. За його словами, наступною ціллю для диктатора є Білорусь. 

"Сьогоднішній Путін явно відрізняється від того, якого ми бачили раніше. Важко говорити з Путіним до того, як він виведе всі свої війська з території України", — наголосив Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно український президент також заявляв, що станом на зараз не може бути мови про жоден діалог з Путіним. Для України й усього цивілізованого світу російський диктатор Володимир Путін зараз — терорист.

Міністр оборони Олексій Резніков заявляв, що будь-які переговори з Росією будуть на умовах України. РФ має бути готова до підписання капітуляції та виплат репарацій.

Також раніше повідомлялося, що російський диктатор Володимир Путін не захоче вести переговори у відповідь на успішний контрнаступ ЗСУ. Кремль не планує змінювати свої стратегічні цілі в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 30.05.2023 13:11