Скріншот з відео

Зеленський прибув до Італії, де зустрівся з главою уряду Мелоні (відео)

У четвер ввечері, 10 жовтня, президент України Володимир Зеленський прибув до Італії. Там він зустрівся із прем'єр-міністром країни Джорджією Мелоні.

Відповідне повідомлення з'явилось у Facebook Офісу президента.

"Зустріч президента України Володимира Зеленського з головою ради міністрів Італії Джорджією Мелоні", — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Зеленський проведе переговори з Мелоні під час свого перебування в Римі цього тижня.

Варто зазначити, що 9 жовтня Зеленський прибув до Хорватії на третій саміт "Україна — Південно-Східна Європа", де обговорив спільну відповідь на виклики безпеці та міжнародні зусилля щодо імплементації української Формули миру, а також співпрацю на шляху вступу до Європейського Союзу та НАТО.

12 жовтня український президент мав взяти участь у засіданні контактної групи з питань допомоги Україні у форматі "Рамштайн", де була запланована його зустріч із його американським колегою Джо Байденом, але засідання відтермінували через шторм "Мілтон", до якого готуються у Флориді.

Нагадаємо, 10 жовтня президент України Володимир Зеленський представив лідеру Франції Еммануелю Макрону план перемоги. Він також запевнив, що наступний Саміт миру відбудеться у листопаді цього року.

Також стало відомо, що президент Володимир Зеленський 11 жовтня у Ватикані зустрінеться із Папою Римським Франциском.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 10.10.2024 22:42