Фото: В'ячеслав Негода. Джерело – nova.te.ua

Зеленський призначив голову Тернопільської ОВА: указ президента

У суботу, 24 серпня, президент Володимир Зеленський призначив голову Тернопільської обласної військової адміністрації. Ним став В'ячеслав Негода.

Про це йдеться в указі глави держави від 24 серпня.

"Призначити Негоду В'ячеслава Андроновича головою Тернопільської обласної державної адміністрації", — йдеться у тексті указу.

Ще 16 серпня уряд погодив призначення В’ячеслава Негоди очільником Тернопільської обласної державної адміністрації. Кабмін у грудні 2023 року погодив звільнення глави Тернопільської ОВА Володимира Труша, а президент підтримав звільнення.

Президент Володимир Зеленський призначив В'ячеслава Негоду головою Тернопільської ОВА.

Скріншот з сайту президента

Що відомо про В'ячеслава Негоду

Як зазначає рух "Чесно", Негода у 2019 році став заступником міністра розвитку громад та територій. У 2023 році уряд погодив звільнення Негоди з посади заступника міністра після скандалу з першим заступником міністра Василем Лозинським, якого спіймали на великому хабарі у розмірі 400 тисяч доларів. 

За часів попередньої влади В'ячеслав Негода обіймав посаду першого заступника та заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, у червні президент Володимир Зеленський призначив нового очільника Управління державної охорони. Ним став Олексій Морозов.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 24.08.2024 16:41