Фото: Офіс президента

Зеленський прокоментував замахи на своє життя

Президент Володимир Зеленський заявив, що від початку великої війни в Україні на його життя було скоєно понад п'ять замахів.

В інтерв'ю телеканалу Fox News гарант зазначив, що наразі йому ця тема не цікава.

Зокрема, журналіст Брет Баєр запитав українського гаранта, що йому відомо про замахи на його життя.

Своєю чергою Зеленський наголосив, що після п'ятої спроби це "мені зараз нецікаво". Водночас подробиць щодо махів очільник так і не розкрив.

Зауважимо, у січні минулого року у власній книзі "Битва його життя: всередині Білого дому Джо Байдена" Кріс Віппл розповів, що на життя президента Володимира Зеленського було скоєно понад 12 замахів. Один з них планувалося здійснити на секретній зустрічі у Києві перед початком війни. 

Нагадаємо, 1 серпня видання Politico поширило інформацію про те, що Україна начебто має план на випадок можливої ліквідації президента Володимира Зеленського під час війни. У статті зазначають, що ця подія стала б психологічним шоком, але на обороні країни жодним чином не позначилась би. Видання стверджує, що російські законодавці та ультранаціоналістичні військові блогери хочуть смерті Зеленського. Водночас видання нагадує, що на українського президента здійснили вже низку замахів, але усі їх вдалося попередити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.02.2024 10:34