Фото: Офіс президента

Зеленський провів важливу нараду з головою МВС: що обговорили

Президент Володимир Зеленський провів "тривалу та всеохопну нараду" з міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком. Глава держави заслухав звіт щодо охорони й оборони атомних об’єктів, підготовки нацгвардійців, інших підрозділів МВС, забезпеченості боєприпасами та технікою. 

Про це Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

Також, за словами президента, міністр розповів про поточну ситуацію в регіонах, постраждалих від підриву Росією Каховської ГЕС, про роботу міністерства з ліквідації наслідків та із забезпечення людей усім необхідним.

"Поговорили про виконання рішень Ставки Верховного Головнокомандувача, зокрема щодо перевірки укриттів, контролю за їх доступністю та придатністю", — йдеться в повідомленні.

Міністр Клименко, зазначив президент, інформував про криміногенну ситуацію в країні, боротьбу із шахрайством й іншими порушеннями.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів екстрену нараду з керівниками дипломатичних установ України в іноземних державах. Глава держави озвучив п’ять основних зовнішньополітичних орієнтирів наступного політичного сезонуВолодимир Зеленський наголосив, що наступне півріччя в зовнішній політиці України буде дуже насиченим і в багатьох напрямах вирішальним та історичним. За його словами, ключовими стане реалізація Формули миру та укладання двосторонніх угод щодо гарантій безпеки для нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 03.08.2023 17:59