Фото: Офіс президента

Зеленський розпочав зустріч із президентом США Джо Байденом (ТРАНСЛЯЦІЯ)

У четвер, 11 липня, президент Володимир Зеленський зустрівся із американським лідером Джо Байденом у Вашингтоні. 

Онлайн-трансляцію зустрічі веде Офіс президента України.

Це вже третя зустріч Байдена та Зеленського за останні тижні. Раніше вони проводили переговори у Франції та на саміті G7 в Італії.

У перші хвилини зустрічі американський президент оголосив про новий пакет допомоги Україні. Проте деталей щодо військової допомоги Байден не розкрив. За його словами, деталі пакета повідомить Пентагон пізніше.

Зауважимо, раніше в Associated Press повідомляли, що це буде пакет військової допомоги на 225 мільйонів доларів, до якого увійде система протиповітряної оборони Patriot.

Варто зазначити, що 10 липня президент Володимир Зеленський у Вашингтоні провів робочу зустріч із делегацією Сенату Сполучених Штатів Америки. У ході зустрічі було обговорено ситуацію на полі бою та американську оборонну підтримку. 

Нагадаємо, 10 липня у Вашингтоні президент України Володимир Зеленський провів зустріч із канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Під час перемовин український лідер відзначив критичну важливість термінового постачання в Україну додаткових систем протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.07.2024 20:01