Наслідки нічного обстрілу Херсона. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

Зеленський відреагував на терористичні атаки по Херсону та показав фото

У ніч на неділю, 24 грудня, відбувся масштабний обстріл Херсона. Впродовж тривалого часу тривала ліквідація наслідків російських терористичних ударів.

На це відреагував президент України Володимир Зеленський у своєму Telegram-каналі.

"Жорстокі терористичні обстріли. Свідомо — саме по цивільній інфраструктурі, яка забезпечує життя, та по звичайних вулицях. Від обстрілів постраждали школа, лікарні, котельня, тепломережі міста, житлові приватні та багатоповерхові будинки", — зазначив він.

За його словами, є поранені, серед них — дитина. Усім постраждалим надається допомога. На жаль, також є загиблі.

"Мої співчуття рідним. Усі необхідні служби, наші рятувальники працюватимуть цілодобово, щоби відновити постачання електрики та тепла. Я вдячний усім, хто і в будні, й у свята, і вдень, і вночі працює, щоби дати українським містам і селам можливість жити. І я вдячний кожному та кожній, хто робить усе, аби російські терористи відчули нашу українську відповідь, цілком справедливу відповідь на їхні удари", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що вчора, 23 грудня, ввечері російські окупанти масовано обстріляли Херсон. У результаті ворожих атак у місті розпочалося одразу декілька пожеж. Офіційні особи розповідали, що окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Херсона. Стався порив на газових мережах, де виникла пожежа. Також під вогнем опинився й один із медичних закладів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.12.2023 15:18