Telegram Володимира Зеленського

Зеленський відвідав Харків та провів нараду щодо оперативної ситуації в регіоні

У п'ятницю, 24 травня, президент України Володимир Зеленський провів нараду у Харкові щодо ситуації, яка склалася у регіоні. Також обговорили підготовку до опалювального сезону.

Про це гарант повідомив на своїй сторінці у Telegram.

"Сьогодні в Харкові. Провів нараду щодо оперативної ситуації в регіоні та підготовки до опалювального сезону", — зазначив він.

Президент заслухав доповіді учасників наради щодо оборони області, зокрема на Вовчанському напрямку. Також обговорили відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури. Окрему увагу приділили питанню щодо забезпечення житла людей, які переміщені із територій Харківщини. 

"Усе місто, уся Харківщина заслуговують на нашу підтримку, вдячність, на нашу повагу — як і кожна українська громада, кожна наша людина, яка не підкорюється ворогу та робить усе, щоб зберегти життя", — підкреслив Зеленський.

Нарада у Харкові 24 травня

Нарада у Харкові 24 травня. Джерело: Telegram Володимира Зеленського

Варто зазначити, що 24 травня у Харкові оголошено День жалоби за загиблими внаслідок російської ворожої атаки 23 травня по місту та області.

Нагадаємо,  23 травня російські терористи жорстоко обстріляли Харків і область. Рашисти влучили по транспортній залізничній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства. Також окупанти влучили в друкарню видавництва Vivat.

На обстріл Харкова й інших міст регіону відреагував президент України Володимир Зеленський. За його словами, російські терористи користуються тим, що Україна досі позбавлена належного захисту системами протиповітряної оборони та надійної можливості знищувати пускові установки терористів саме там, де вони розташовані, — поблизу наших кордонів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 24.05.2024 14:20