Скріншот з відео

Зеленський відвідав українських захисників на Куп'янсько-Лиманському напрямку (відео)

У вівторок, 3 жовтня, президент України Володимир Зеленський відвідав українських бійців на Купʼянсько-Лиманському напрямку.

Про це він заявив на своїй сторінці у Telegram.

"Сьогодні відвідуємо наші бригади, які виконують бойові завдання на одному з найгарячіших напрямків — Купʼянсько-Лиманському", — зазначив він.

За його словами, на цьому напрямку воюють 103-тя окрема бригада територіальної оборони, 68-ма окрема єгерська бригада імені Олекси Довбуша, 25-та окрема повітрянодесантна Січеславська бригада.

Президент обговорив з комбригами й комбатами оперативну ситуацію на полі бою, актуальні питання та потреби ЗСУ.

"Кожна наша бойова бригада, кожен воїн, який знищує окупантів, кожним своїм кроком уперед стверджує, що українська перемога неодмінно буде. Ви — міць! Дякую за службу!" — додав він.

Нагадаємо, на початку вересня президент України Володимир Зеленський відвідав Донеччину. За цей день він зустрівся з вісьмома бригадами. За словами гаранта, він вислухав важливі доповіді та обговорив проблемні питання.

Крім того, Зеленський відвідав стабілізаційні пункти, де надають медичну допомогу військовослужбовцям, пораненим і травмованим на Донецькому та Запорізькому напрямках. 

Зокрема, він побував у стабпункті 37-ї окремої бригади морської піхоти. Там медики надають першу кваліфіковану допомогу після евакуації з поля бою бійцям, які зазнали поранень на Донецькому напрямку. Кількість пацієнтів залежить від інтенсивності бойових дій. Інколи перебуває одночасно до 30 військовослужбовців із різними видами травм.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2023 15:59