Скріншот з відео

Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих захисників (відео)

Президент Володимир Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв. Таким чином керівництво держави продовжило традицію шани та вдячності нашим воїнам.

Відповідне відео з'явилось у Telegram Зеленського.

"Тим, хто захищає Україну і на землі, і в небі, і в нашому українському Чорному морі. Героям із різних родів військ і угруповань: Сухопутні війська, Повітряні сили, Військово-морські сили, Десантно-штурмові війська, Сили спеціальних операцій, Національна гвардія України, Державна прикордонна служба, а також Державна служба України з надзвичайних ситуацій, СБУ", — сказав глава держави.

У зверненні до Героїв Зеленський побажав, щоб "незалежна та сильна Україна завжди була вдячна кожному, хто бився заради неї, кожному, хто працював заради неї, кожному, хто може сказати, що українське життя — це його здобуток, його результат".

Нагадаємо, у День Збройних сил України президент Володимир Зеленський в одному з госпіталів столиці відвідав військовослужбовців, які проходять лікування після поранень. Український лідер подякував військовим за захист України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.01.2024 09:52