Фото ілюстративне зі соцмереж

"Живого місця немає": у Харкові рашисти вночі обстріляли транспортне депо

У ніч на середу, 20 грудня, у Харкові пролунали щонайменше два вибухи. Місцева влада заявила про "прильоти" біля житлових будинків і цивільних об’єктів.

Про це написав у своєму Telegram-каналі міський голова Харкова Ігор Терехов.

"Попередньо щонайменше два прильоти по одному з найпостраждаліших районів Харкова, біля житлових будинків, цивільних обʼєктів", — зазначив він.

За словами харківського міського голови, на місці працювали рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

"Нічні ракетні удари прийшлися по території одного з транспортних депо, де і так від ворожих обстрілів живого місця немає. Це суто цивільний обʼєкт", — уточнив інформацію зранку Ігор Терехов.

Уночі в Харківській області оголошували повітряну тривогу. Поліція закликала не залишати укриття до відбою. Бригадний генерал Сергій Мельник теж підтвердив рашистські удари по місту.

Приблизно о 01:21 у Харківській області оголосили відбій повітряної тривоги.

Нагадаємо, що 8 грудня окупанти завдали не менше шести ракетних ударів по Харкову. За попередньою інформацією, ворог бив по місту ракетами С-300. Зафіксували влучання в Холодногірському та Шевченківському районах. Пошкоджені житлові будівлі, 26 приватних автомобілів. В одному із гаражів виникла пожежа, однак загоряння швидко ліквідували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.12.2023 07:18