Скріншот з відео ГУР

Жорстокий бій, значні втрати в росіян: українська розвідка розповіла деталі нічної операції в Криму

Під час висадки бійців Головного управління розвідки в окупованому Криму цієї ночі стався жорстокий бій. Росіяни зазнали значних втрат, а наші групи вже повернулися зі спецоперації.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у коментарі "РБК-Україна".

"Тривають заходи з деокупації Криму. Це була операція диверсійно-розвідувального характеру. Вона передбачає певні заходи на території та повернення групи назад. Наші групи вже повернулися", — зазначив він

За його словами, в рамках цієї операції відбувся жорстокий бій. Є багато втрат серед російських окупантів.

"На жаль, є втрати й серед наших спецпризначенців, але вони не співмірні з російськими", — додав Юсов.

Також він наголосив, що деокупація Кримського півострова триває.

"На жаль, вона не можлива без втрат. Це, зокрема, ціна за те, що, фактично, без бою здали український Крим 2014 року. Україна обов'язково поверне Крим і всі окуповані території", — підсумував представник ГУР.

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України вночі висадилися у тимчасово окупованому Криму та завдали вогневого ураження російським загарбникам.

"Спецпризначенці "Стугни" та "Братства" у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території Кримського півострова та нанесли вогневе ураження московським окупантам! Крим буде українським!" — написали розвідники.

Нагадаємо, що 4 жовтня представники партизанського руху "Атеш" повідомили, що російські загарбники заховали таємний склад поблизу окупованого Сімферополя. Його облаштували на закинутій овочевій базі прямо біля скелі. Українські партизани назвали адресу та координати складу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2023 15:26