Склад окупантів у Криму. Джерело: "Атеш"

Партизани виявили таємний склад окупантів у Криму (фото)

Російські загарбники заховали таємний склад поблизу окупованого Сімферополя. Його облаштували на закинутій овочевій базі прямо біля скелі.

Про це повідомили представники партизанського руху "Атеш". Вони назвали адресу та координати складу: село Мазанка Сімферопольського району. Координати: 45.0066749337001, 34.26194089114725.

Таємний склад окупантів

Джерело: "Атеш"

"Вхід у склад окупанти укріпили черепашником. Біля головного входу розташовується намет з особовим складом", — зазначили українські партизани.

За їх даними, на в'їзді до села встановлені пости військової поліції. Силовики перевіряють автівки цивільних.

"Ймовірно, дуже жирна ціль, яка вимагає "Грома". Вся інформація передана — очікуємо на результати", — йдеться у повідомленні.

Склад окупантів у Криму

Джерело: "Атеш"

Нагадаємо, у вересні партизани з "Атеша" повідомляли, що російські загарбники вивозять особовий склад із казарм водолазного центру Чорноморського флоту. Це, ймовірно, сталось після вдалої недавньої атаки Силами оборони на російський флот. На території проживає та проходить навчання особовий склад армії Росії, а також зберігається сучасне обладнання для проведення підводних диверсійних операцій. Після навчання військовослужбовців відправляють на війну проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2023 11:40