Фото: armyinform.com.ua

Спецпризначенці ГУР десантувалися у Криму та вдарили по окупантах (відео)

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України вночі висадилися у тимчасово окупованому Криму та завдали вогневого ураження російським загарбникам.

Про це повідомила прес-служба ГУР.

"Спецпризначенці "Стугни" та "Братства" у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території Кримського півострова та нанесли вогневе ураження московським окупантам! Крим буде українським!" — написали розвідники.

На відео видно, що висадка в Крим здійснювалася на човнах. Водночас у розвідці подробиць спецоперації поки не оприлюднюють.

"ГУР МО здійснило чергову висадку в Крим, Крим буде українським, або безлюдним", — сказав один із бійців на відео.

Нагадаємо, Україна посилила ракетні та безпілотні атаки на окупований Росією Крим, знищуючи зброю, бази та лінії постачання, оскільки контрнаступ, який триває чотири місяці, зупиняє прогрес на Сході та Півдні країни.

Про це йдеться в матеріалі Bloomberg. Анонімний європейський чиновник зазначив у коментарі для видання: знищивши передові системи ППО, що захищали півострів, Україна застосувала крилаті ракети та безпілотники для знищення кораблів та штабу Чорноморського флоту Росії, а також відбила бурові платформи, що використовуються для радіолокаційної діяльності.

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що тимчасово окупований Крим стає для ворога найбільш проблемною та вразливою ділянкою. Там "бавовни" тільки більшатиме

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.10.2023 14:59