Фото: соцмережі

Журналісти встановили понад 1300 нових імен вбитих окупантів

Протягом останніх двох тижнів журналісти встановили понад 1300 нових імен російських солдатів, яких було знищено на фронті в Україні.

Про це повідомляє "Медіазона".

"Як і в попередні тижні, ми помічаємо трохи більше ніж зазвичай зростання кількості загиблих військовослужбовців ракетних військ та артилерії", — наголошують у "Медіазоні".

Загалом за два тижні встановлено особи 1351 російського окупанта. Зазначається, що значно зросла кількість загиблих з Московської області. Водночас за інформацією видання, за два тижні стало відомо про ліквідацію чотирьох офіцерів-підполковників — Єгора Болдирєва, Андрія Коваля, Анатолія Матінова та Сергія Савенка.

Всього до поіменного списку вбитих солдатів армії Росії, який склали журналісти, входить 30 003 імені. При цьому у виданні наголосили, що реальна кількість убитих російських військових значно вища.

Нагадаємо, Сили оборони України просуваються вперед на Таврійському напрямку. Артилерійські підрозділи української армії протягом 10 серпня виконали на даному відтинку фронту 1464 вогневих завдання. За останню добу втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими склали 257 осіб (загиблі — 49, поранені — 208).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 11.08.2023 18:27