Фото: ДСНС

Зник після купання із братом: на Франківщині у річці Черемош виявили тіло 17-річного хлопця

У суботу, 22 червня, в Івано-Франківській області водолази знайшли тіло 17-річного хлопця у річці Черемош, який зник під час купання з братом 20 червня.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"З вечора четверга тривали пошуки підлітка, котрий зник з поля зору під час купання на водоймі 20 червня ввечері у селі Завалля, Снятинської ТГ, Коломийського району", — розповіли рятувальник.

Зазначається, що того дня двоє братів пішли купатися на річку, старший хлопець, перебуваючи у воді не втримав рівновагу і впав у воду, після чого течією його віднесло на більшу глибину, де останній зник з поля зору.

на річці Черемош водолази знайшли тіло 17-річного хлопця

Фото: ДСНС

Сьогодні зранку водолази виявили тіло підлітка у річці Черемош, та передали працівникам поліції.

"До проведення пошукових робіт від ДСНС Франківщини було залучено 58 рятувальників, 14 одиниць техніки, них 4 плавзасоби, також від Головного управління ДСНС в Чернівецькій області було залучено 35 рятувальників та 5 одиниць техніки. До пошуків також долучалися працівники поліції та місцеве населення", — наголосили у ДСНС.

на річці Черемош водолази знайшли тіло 17-річного хлопця

Фото: ДСНС

Нагадаємо, 14 червня рятувальники виявили тіло підлітка у водоймі села Гордівці Дністровського району.

Також 12 червня у річці Тиса українські прикордонники знайшли тіло ще одного потопельника. Це вже 35-й такий випадок від початку повномасштабного вторгнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.06.2024 14:57