Фото: Національна поліція

На Буковині знайшли тіло хлопця, який зник на Дністрі 12 червня: подробиці

У п'ятницю, 14 червня, рятувальникам вдалось виявити тіло підлітка у водоймі села Гордівці Дністровського району. У зв'язку з цим була припинена пошуково-рятувальна операція у цьому районі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці нагадують, що 12 червня до поліції надійшло повідомлення від соціального педагога про те, що в селі Рухотин, під час купання в річці Дністер, двох підлітків віднесло течією.

У результаті інциденту пошуки хлопця тривали майже дві доби, а до пошукових заходів було залучено особовий склад структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області, фахівці групи водолазних робіт та гірської пошуково-рятувальної групи, рятувальники та місцеві жителі.

"У результаті пошукових дій розшукали тіло зниклого хлопця у річці Дністер в територіальних межах села Гордівці приблизно за 18 кілометрів від місця зникнення", — йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці також зазначили, що тіло загиблого буде направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Раніше повідомлялось, що 12 червня, у річці Тиса українські прикордонники знайшли тіло ще одного потопельника. Це вже 35-й такий випадок від початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, у Харківській області 12 червня під час сімейного відпочинку сталася трагедія. Дворічний хлопчик потонув у стаціонарному басейні на території приватної садиби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.06.2024 16:26