Фото: соцмережі / ілюстративне

Знищений склад боєприпасів окупантів біля Маріуполя: з'явились супутникові знімки

У мережі з'явились супутникові знімки наслідків ракетного удару по складах боєприпасів росіян на околицях Маріуполя. Його завдали підрозділи Військово-морських сил Збройних сил України.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

На супутникових знімках помітні наслідки пожеж та детонації боєприпасів у трьох різних локаціях на околицях окупованого Маріуполя. Один зі складів, ймовірно, знаходився у лісі. На оприлюднених кадрах видно, що в результаті атаки по складу загарбників почалась масштабна пожежа та, ймовірно, відбулась детонація ворожих снарядів.

Як зазначають очевидці, один з ударів був завданий 13 вересня. А інші атаки відбулись у ніч з неділі на понеділок.

Нагадаємо, у ніч на 7 вересня у Воронезькій області Російської Федерації дронами був атакований склад боєприпасів. Цю операцію розробила Служба безпеки України.

Ще 24 серпня у Воронезькій області Росії спалахнула пожежа на складі з боєприпасами. Місцеві запевняли, що загоряння відбулося після атаки дронів.

Також 28 серпня у Воронезькій області Росії у Россошанському районі уламки БпЛА впали поблизу вибухонебезпечних об'єктів. Це спричинило масштабне займання. Так само пожежу зафіксовано і в Ростовській області.

Варто зазначити, що 1 вересня під час масованої атаки дронів на російські регіони під атакою опинилися й дві державні районні електростанції у Московській і Тверській областях. Відповідну інформацію поширювали росЗМІ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.09.2024 21:41