Фото: 24tv.ua / ілюстративне

Уночі лунали вибухи під Маріуполем: уражено склад ракет для ППО окупантів

У ніч на 13 вересня під Маріуполем завдано удару по складу ракет для протиповітряної оборони окупантів. Також можливе й ураження розрахунку цього комплексу.

Про це у Telegram-каналі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Посадовець зазначив, що підтверджене влучання по складу з боєприпасами та ракетами для систем ППО в хуторі Глибоке: трикутник Мелекіне-Портовське-Рибацьке. Детонація тривала до 05:20 ранку. 

"Попередньо можливо ураження чергового розрахунку ППО, деталі встановлюємо. Наразі розглядається питання евакуації села Портовське. Все перекрито військовими", — написав Андрющенко.

Радник мера Маріуполі наголосив, що виїзд в бік Маріуполя перекрито, частково закрита траса Мангуш – Маріуполь. 

"За спостереженням з місця — триває перебазування в режимі термінова евакуація після ураження. Подробиці згодом. Інші наслідки будуть встановлені протягом дня", — написав посадовець.

Раніше повідомлялось, що військове керівництво Російської Федерації пришвидшило темпи підготовки загарбників на полігонах Маріуполя та цього регіону. При цьому окупанти активно використовують ствольну артилерію.

Нагадаємо, російські загарбники почали позначати вантажівки, які йдуть через Маріуполь на Запоріжжя, у новий спосіб. Ці маркування схожі на позначення Збройних сил України.

Варто зазначити, що росіяни перебазували з Невського на лівобережжя Маріуполя оперативно-тактичні склади зі зброєю й частково свій особовий склад. Це пов'язано з падінням уламків ракет від ворожої протиповітряної оборони, яка активно працює в районі окупованого міста.

Своєю чергою партизани з руху "Атеш" раніше фіксували збільшення чисельності окупаційних військ у захопленому Росією Маріуполі. Очевидно, що це нова партія загарбників, які мають поповнити наявні російські підрозділи на лінії фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2024 10:40