Фото: Генштаб ЗСУ

Знищили ППО "Бук" та вдарили по "кублах" рашистів: ЗСУ завдали потужних ударів по ворогу

Авіація Сил оборони України завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один російський зенітний ракетний комплекс  ППО "Бук-М1-2" та три райони зосередження живої сили противника.

Основні зусилля ворог і далі зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Продовжує безуспішні наступальні дії в районі Оріхово-Василівки, Дубово-Василівки, Бахмута, Кам’янки, Авдіївки та Мар’їнки Донецької області.

Також, за даними Генштабу, в населеному пункті Стрілкове Генічеського району тимчасово зайнятої території Херсонської області, в місцевих закладах початкової освіти вчителі та вихователі окупаційної так званої "влади" змушують учнів і батьків залишатися після занять та вивчати конституцію та законодавчі акти російської федерації, а також ворожу історію та літературу. Під час перерв дітей примушують вчити та співати російський гімн. 

Нагадаємо, 7 березня відбувся черговий обмін військовополоненими між Україною та країною-агресоркою Росіє.До України повернулися 130 наших воїнів – 126 захисників та 4 захисниць. Це воїни ЗСУ, нацгвардійці, прикордонники, ДССТ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.03.2023 19:05