Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ на одному з напрямків змушують окупантів відходити з займаних позицій, — Генштаб

Збройні сили України на Мелітопольському напрямку змушують окупантів відходити з займаних позицій. Водночас українські воїни продовжують штурмові дії в районі Бахмута.

Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов під час телемарафону.

"На Мелітопольському напрямку сили оборони продовжують наступальну операцію, завдаючи окупаційним військам значних втрат у живій силі та техніці, змушують ворога відходити з займаних позицій", — розповів він.

Крім того, ЗСУ відбили атаки ворога в районі Роботиного Запорізької області, які завершилися для окупантів значними втратами. Також Сили оборони продовжують штурмові дії в районі південніше Бахмута Донецької області та закріплюються на зайнятих рубежах.

"На Бахмутському напрямку успішно відбили атаки противника в районі західніше Зайцевого Донецької області. Противник намагався відновити втрачене положення в районі північно-східніше Андріївки Донецької області. Успіху не мав", — додав Ковальов.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни заявили, що Збройні сили України продовжують наступати у районі Бахмута Донецької області, а також на заході Запорізької області. Сили оборони України закріплюються на нових рубежах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Війна, 21.09.2023 11:10