Скріншот

ЗСУ підняли прапор із підписом Залужного над звільненим Роботиним (відео)

Воїни Збройних сил України підняли прапор над селом Роботине в Запорізькій області. Саме його наші захисники звільнили кілька днів тому.

Про це повідомила 47 окрема механізована бригада ЗСУ.

Роботине розташовується на одному з найгарячіших напрямків фронту — Мелітопольському. Синьо-жовтий стяг з підписом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного замайорів в День Державного прапора на зруйнованій російськими окупантами школі.

"І так буде всюди! Виженемо загарбників з нашої землі, відбудуємо під мирним небом та закарбуємо назавжди героїзм наших військовослужбовців", — повідомили військові.

Водночас сам Залужний також підтвердив, що український стяг замайорів над Роботиним та показав відео зруйнованого села.

Нагадаємо, 22 серпня у Міністерстві оборони повідомили, що ЗСУ звільнили Роботине Запорізької областіЦе перший опорний пункт окупантів на шляху до Мелітополя. За 25 кілометрів від Роботиного розташований окупований Токмак, а далі, за 48 кілометрів, — Мелітополь.

Саме звільнення Мелітополя аналітики називають одним із ключових завдань для української армії в ході наступу на Півдні. А ось деокупація Роботиного дозволить українським захисникам проривати оборону далі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.08.2023 19:37