Фото: 28 ОМБр

ЗСУ пробили оборону росіян під Бахмутом: кадри штурму ворожих позицій

Українські військові провели успішний штурм позицій окупантів в районі Курдюмівки поблизу Бахмута. Унаслідок успішних наступальних дій ворожий батальйон був розгромлений.

Про це повідомили в пресс-службі 28-ї окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу.

Військові опублікували відео, успішної роботи 1-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону. У результаті до 35 окупантів вдалося ліквідувати, 40 рашистів втекло, а декілька — здалися в полон.

"Це важливий успіх, оскільки наші воїни пробили оборону, яку ворог готував місяцями. І це — результат довгої, титанічної праці, тренувань та злагодження. Пам’ятайте, контрнаступ - це не кіно і не веселі відео у соцмережах. Якщо ви "втомилися від війни", то уявіть себе на місці хлопців у БМП, що летить на штурм", — написали військові. 

Нагадаємо, у мережі з'явилися кадри операції зі звільнення селища Рівнополя, що у Донецькій області. Українські захисники потужно відпрацювали по окупантах із різних видів зброї, змусивши їх тікати. Кадри роботи воїнів зі 128-ї ОБр ТрО опублікували у Telegram-каналі ґрунтовної аналітики DeepState. Відомо, що Рівнополя було деокуповано 25 червня, однак офіційна інформація про це з'явилася 26 червня.

Також у Збройних силах України анонсували результати на фронті, які всіх порадують. Теракт на Каховській ГЕС не зупинив наступ Сил оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 27.06.2023 17:09