Фото: Telegram-канал легіону "Свобода Росії"

Звільнення Бєлгородщини: добровольці звернулися до російської влади

Легіон "Свобода Росії" звернувся до командувачів так званої контртерористичної операції у Бєлгородській області Росії з вимогою припинити бойові вильоти, авіаційні удари, бомбардування, артилерійські обстріли та ракетні удари прикордонних з Україною територій.

Відповідне звернення з'явилося 6 червня у соцмережах легіону.

Добровольці зазначили, що раніше разом із Російським добровольчим корпусом зверталися до губернатора Бєлгородщини В'ячеслава Гладкова, аби він "припинив безглузді вбивства та знищення російських людей на російській землі", але наголосили, що "він не впливає на ситуацію".

Тепер добровольці звернулися до керівників так званої контртерористичної операції у Бєлгородській області РФ.

"Від ваших дій страждають прості російські люди, їхні будинки, об'єкти критичної інфраструктури, заводи, підприємства. Мирні жителі області не заслужили бути вбитими своїми братами. Ми хочемо їх врятувати, і врятувати всю Росію. Досить! Дайте Шебекіно і область в спокої! Це вже звільнена територія Вільної Росії, і МИ — росіяни, тепер тут наведемо порядок, а головне покажемо якою має бути справжня держава Росія. Росія майбутнього, в якій хочеться жити, а не виживати!" — йдеться у зверненні.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни вважають, що у російському суспільстві панує паніка та невизначеність після рейду російського добровольчого корпусу в Бєлгородській області.

Відомо, що у Шебекінському окрузі Бєлгородської області Росії ввели заборону на пересування транспорту. Обмеження діятимуть місяць — до 30 червня. А 6 червня стало відомо, що бійці Російського добровольчого корпусу контролюють село Нова Таволжанка Шебекінського району Бєлгородської області

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.06.2023 03:28