Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Рашисти заявили про "бавовну" у Бєлгородській області

У неділю, 7 травня, влада Бєлгородської області Росії заявила про "бавовну", внаслідок якої постраждала місцева жителька. В обстрілі росіяни традиційно звинуватили українських військових.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

"Прильоти" нібито сталися у в селі Муром Шебекінського міського округу. Російська сторона запевняє, що є постраждала, яка отримала серйозні поранення.

"Били по центру села. За попередніми даними, є одна постраждала: жінка із серйозним пораненням нижніх кінцівок", — написав Гладков.

Як відзначив губернатор, постраждала отримала множинні осколкові поранення нижніх кінцівок і поперекового відділу. Наразі їй лікарі надають необхідну медичну допомогу.

"Загалом по селу було зафіксовано 5 "прильотів", два з яких влучили в город до цієї жінки, де вона в цей час із чоловіком займалася господарством", — додав губернатор.

Нагадаємо, 1 травня у селі Михайлівка Василівського району (Запорізька область) у повітря злетіла будівля, де зазвичай російські загарбники збирались щодня на свої наради. Свій штаб окупанти навмисно розташували навпроти школи, прикриваючись дітьми та мирним населенням. 

Також у понеділок, 1 травня, в окупованому Криму пролунало декілька вибухів. Рашисти повідомляють про атаку півострова безпілотниками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.05.2023 16:06