"Святкова бавовна" на Запоріжжі: українська артилерія знищила скупчення рашистів (фото)

У понеділок, 1 травня, у селі Михайлівка Василівського району (Запорізька область) у повітря злетіла будівля, де зазвичай російські загарбники збирались щодня на свої наради. Свій штаб окупанти навмисно розташували навпроти школи, прикриваючись дітьми та мирним населенням. 

Про це повідомляє "РІА-Мелітополь".

Зазначається, що штаб рашистів цілодобово охороняли близько 10 військових. Скупчення окупантів вистежили розвідники групи "Скажена Панда" підрозділу "Бандерлоги" та підрозділ "Кречет".

"А 1 травня артилерія підготувала свій подарунок оркам. Саме в той час, коли у штаб злетілись офіцери — святкували ж "день трудящихся", до них завітала "бавовна", — йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, нікому з присутніх у будівлі не вдалося вижити. Також ураження було нанесено і по кафе, яке розташоване поруч із підірваним штабом. У ньому місцеві колаборанти гостинно зустрічали окупантів, годували їх і поїли. Згідно з наявною інформацією, всі хто перебував у кафе, загинули.

Нагадаємо, у понеділок, 1 травня, в окупованому Криму пролунало декілька вибухів. Рашисти повідомляють про атаку півострова безпілотниками.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.05.2023 19:09